#140 | THREE WOMEN ONE DREAM

TWOD 001


Manapság ritka, hogy valaki céltudatosan, eltántoríthatatlanul lépkedjen a kitűzött célja felé. Egyre több a negatív, de minimum realista szemléletű ember, így különös kincs, ha valaki bele mer vágni valami újba, egy álom megvalósításába. Pláne, ha az az álom egyszerre három különböző embert hoz össze és egyesíti őket, hogy együtt alkossanak valamit. Esetünkben az álom neve ANTRÉ, melyet Szabó Zsanett és Anka alapított, majd hozzájuk csatlakozott Füfü.

“Az ANTRÉ egy nagyon frissen induló márka. Gyakorlatilag egymást is csak néhány hónapja ismerjük, ezért izgalmas úgy belevágni valamibe, hogy nem csak egymással, a közös munkával is most ismerkedünk. Mindenkinek meg van a maga szerepe erősségei alapján, így könnyű a közös nevezőt megtalálni.”

A márka koncepciója a lazaságot, kényelmet hivatott ötvözni a nőiességgel és egyediséggel. Első kollekciójuk is ez alapján készült, melyben mindenki megtalálhatja a számára ideális és a hétköznapokban hordható ruhát vagy kiegészítőt.

“A kollekciót a geometria inspirálta, amelyhez betársult a fény-árnyék jelenség is. Ebből indul ki a minimalista gondolkozás is, és bár a mi kollekciónk nem az a tipikusan minimalista, az alapgondolat ugyanaz.  Mindig meg kell találni az egyensúlyt a kényelem és a szépség között. Itt egyik sem győzheti le a másikat, mind a kettőnek ugyanolyan erővel kell jelen lenni a ruháinkban. Ez tervezőként egyszerre jelent nagy kihívást, és nagyon nagy örömöt, amikor sikerül megvalósítani egy-egy ruhán belül mindezt.”

Anyaghasználatukban a természetesség mellett tették le a voksukat, melyet extravagánsabb szabásokkal és hajtásokkal tesznek egyedivé. Így a ruha együtt tud lélegezni viselőjével, lágy és naturális érzést nyújt, míg megjelenésében erőt és nőiességet sugároz. A sziluettekhez készült ékszerkollekció is ezeket az alapelveket követi, így válva egymás tökéletes kiegészítéseivé.

TWOD 002

Nowadays it is rare that someone is purposeful and determined to reach their ambitions. There is more and more negative, but minimum realist person so it’s a treasure that someone is brave enough to start something new, to make their dreams into reality. Especially if that dream brings together three different people and unites them to make something together. In our case, the name of the dream is ANTRÉ which was founded by Zsanett Szabo and Anka, and then later Füfü joined them.

“ANTRÉ is a newly started brand. Practically we only know each other since a few months therefore it is interesting that we are getting know not just each other but the joint work, too. Everyone has their role based on the strengths so it’s easy to find the common feature.”

The concept of the brand is mixing slack and comfort with femininity and uniqueness. Their first collection was based on this in which everyone can find their clothing and accessories that are ideal and wearable on every day.

“The collection was inspired by geometry with the effects of light and shadow. The minimalist thinking also starts from here and although our collection is not typically minimalist, the basic idea is the same. We always have to find the right balance between comfort and beauty. Here none of those can defeat the other, both must be present with the same intensity in the clothes. As a designer this means both a big challenge and a really great joy, when we manage to achieve all this within a clothing.”

About the usage of the materials they decided on naturalness which are unique with their extravagant lines and plies. Thus the clothing can breathe together with its wearer, also provides a soft and natural feeling, while the appearance radiates strength and femininity. The jewelery collection made for the silhouette is also based on these principles.

TWOD 003

TWOD 004

TWOD 005

TWOD 006

Én totálisan beleszerettem a márkába!
Ha ti is, akkor látogassatok el a WEBSHOP-ba vagy akár személyesen is találkozhattok a tervezőkkel December 13-14 a márka első hivatalos Eseményén.
I totally fell in love with the brand!
If you did too, visit their WEBSHOP or meet with the designers on December 13-14 at the brand’s first official event.

További információk és képek:
More information and pictures
ANTRÉ

T.


b_fm1
b_fac   b_ins   b_pin   b_lokb   b_lin