#109 | A DIVAT CSALÁDBAN MARAD

LILLA PAPAI_01


Íme egy tökéletes példa arra, hogy a tehetség örökletes. Ács Ilonát talán be sem kell mutatnom, hiszen LAONI névre keresztelt márkája, elég ismert a magyar divatvilágban. Ám az alma nem esett messze fájától, és lánya Pápai Lilla egy lélegzetelállító őszi-téli sziluettgyűjteménnyel bizonyítja rátermettségét. Tehetségét, páratlan filozofikus rálátás kíséri, mely a kollekció névválasztásában is szerepet játszott. Lilla mondanivalója mélyen elgondolkodtató és aktuális problémát feszeget.

A Közelebb kollekció arra hívatott felhívni a figyelmet, hogy a mai világ felszínességén túllépve a dolgok valódi létét próbáljuk megfogni. Kívülről a nagyvárosi nőt láthatjuk alkotásaiban, a maga erős, határozott, külvilág felé prezentált lényével, azonban bepillantva a külcsín mögé, megláthatjuk a gyengéd, figyelmes és megigéző énjét. Ugyan ezt a kettősséget megfigyelhetjük magukban a ruhákban is, hiszen olyan apró részleteket és titkokat rejtenek, melyeket csak egészen közelről fedezhetünk fel. Természetesen Lilla semmit sem bízott a véletlenre és édesanyjával közösen egy különálló, mégis összefüggő táskakollekciót is megalkottak, melyek tökéletes kiegészítései a LILLA PAPAI sziluetteknek.

LILLA PAPAI_02

LILLA PAPAI_03

LILLA PAPAI_04

LILLA PAPAI_05

LILLA PAPAI_06

LILLA PAPAI_07

LILLA PAPAI_08

LILLA PAPAI_09

LILLA PAPAI_10

A táskák különlegessége, hogy kombinálva találhatók meg bennük a bőr és kötött anyagok, így válva tökéletes kiegészítőkké.

További információ és képek:
LILLA PAPAI és LAONI


FACEBOOK | LOOKBOOK | INSTAGRAM | LINKEDIN | PINTEREST